Ha először jön hozzánk

Tisztelt Hölgyem, tisztelt leendő Páciensünk!

Kérem, hogy mielőtt elindul hozzánk, a honlapunk lábjegyzetében nézze meg a Google Útvonaltervezőt és a Parkolás részt! Hasznos információkat talál többek között kedvező díjtételű parkolási lehetőségről és bízunk benne, hogy a leírtak segítségével előjegyzett időpontjára kényelmesen megérkezik a rendelőbe!

Kérem, hogy a honlapunk lábjegyzetében olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ebben olvasható, hogy a járóbeteg-ellátáshoz kapcsolódóan milyen személyes és különleges (egészségügyi állapotra vonatkozó) adatokat kezelünk, mennyi ideig és hogyan. Kérem, hogy ezt az adatkezelési tájékoztatót ismerje meg és a rendelőben történő megjelenésekor, ha ezzel egyetért, írja majd alá, hiszen járóbeteg-ellátást csak olyan páciensnek tudunk nyújtani, aki az adatainak kezeléséhez hozzájárul.

Kérem, hogy első előjegyzett időpontban történő megjelenése kapcsán rendelőnkbe hozza magával TAJ számát, írja fel egy papírra utolsó mensesének idejét, ciklusai jellemző hosszát (hogy utóbbiakhoz ne legyen szükség okostelefonra – köszönjük), esetleges gyógyszerallergiáit valamint panasza, vizsgálata szempontjából fontosnak tartott előző leleteit!

A nálunk elérhető vizsgálatokról, árakról előjegyzett időpontja előtt tájékozódhat, kiválaszthatja, mit szeretne igénybe venni. Nőgyógyászati rákszűréshez hüvelyi ultrahangvizsgálatot valamint párkapcsolati állapottól is függően HPV tesztet azért javaslunk, hogy teljes körű szűrés történhessen. A diplomás szülésznő kollégák rákszűrés vagy várandósság igazolása esetén emlővizsgálatot is végeznek (ennek külön díja nincsen), ha a páciens ezt az ajánlott vizsgálatot igénybe veszi.

Amennyiben hüvelyfertőzés panasza miatt keresi fel a rendelőt, a korábbi leletei közül gyűjtse ki azokat a mikrobiológiai leleteket, melyeket bármilyen kórokozó (baktérium, gomba vagy szexuális úton terjedő kórokozó) kimutatása miatt végeztek (akár negatív, akár pozitív leletek) és ezeket feltétlenül hozza el a rendelőbe. Ezek a leletei a legfontosabb támpontok a további vizsgálatokhoz. Számomra panaszainak kezdete, időtartama, panaszainak egyértelmű megfogalmazása hangsúlyosan informatív, kérem, hogy ezeket mondja majd el nekem! Kevésbé tudom azonban a diagnosztikában felhasználni, hogy hüvelyfertőzését korábban ki, hogyan próbálta kezelni, ezért kérem, hogy ezekre az információkra ne szánjunk sok időt!

Különböző, érdekes nőgyógyászati fertőzésekről, kórképekről részletes, saját mikroszkópos fotókkal dokumentált tájékoztatókat talál honlapunk erre vonatkozó menüpontjaiban. Ha érdekli, kérem nézze meg ezeket a menüpontokat!

A nálunk végzett vizsgálatokról, esetleges kezelésről részletes ambuláns lapot kap minden esetben, melyet otthonában később átolvasva a rendelőben hallott információk feleleveníthetőek. Az ambuláns lap rendelőben történt átvételét az Ön által is aláírt ambuláns lapjának a recepción történő scannelésével dokumentáljuk.

Amennyiben a vizsgálatról nem névre szóló, hanem valamelyik szerződött egészségpénztár (lásd a honlapon, Áraink menüpont alatt) nevére kér majd számlát, kérem, hogy az egészségpénztári tagi azonosítót is készítse ki előre (akár az egészségpénztári kártyáját vagy papírra írva a tagi azonosítót), a rendelkezésünkre álló időből így több jut a páciensek szakmai ellátására.

Rendelőnkben csak KÉSZPÉNZES fizetés lehetséges. Köszönjük megértését!

Dr. Ujházy András Ph.D.