Ha nincsen egy héten belül szabad időpontunk

Ha nincsen egy héten belül szabad időpontunk és akut nőgyógyászati panasza van

Keddi, szerdai és csütörtöki rendeléseinken a lefoglalt, majd a páciensek által lemondott időpontokra a vizsgálatra akut nőgyógyászati panasz miatt váró pácienseinket be tudjuk hívni és el tudjuk látni. Ilyenkor sajnos előfordul, hogy nem feltétlen olyan időpont szabadul fel, ami a vizsgálatra váró pácienseknek könnyen megoldható. Természetesen az online előjegyzésben lehetősége van az Önnek legkedvezőbb időpontot kiválasztani a rendelkezésre álló szabad helyek közül.

Ha panasza sürgős (nőgyógyászati fertőzés panasza vagy alhasi panasz) és emiatt visszahívást kér felszabaduló időpont esetén, kérem, hogy az online előjegyzésünk erre szolgáló, visszahívást kérő naptárába írja be magát!

Ebbe a naptárba az első hétfői napra beírva magát jelzi számunkra, hogy keressük Önt telefonon, ha lemondás miatt szabad időpontunk van az adott héten. A pácienseket a beírás sorrendjében hívjuk szabad időpont esetén.

Az ebbe a naptárba történő előjegyzés NEM rendelési előjegyzés, csak visszahívás kérésre szolgál.

Kérjük, hogy amellett, hogy beírja magát ebbe a visszahívást váró naptárba, az online előjegyző rendelési naptárunkat kísérje figyelemmel és ha felszabadul Önnek megfelelő időpont, kérjük foglalja azt le! Előfordulhat, hogy Ön hamarabb látja meg a szabad időpontot, mint a rendelő dolgozói. Ha mi értesülünk lemondott időpontról, felhívjuk a megadott telefonszámán.

Akut, halasztást nem tűrő panasz, rosszullét esetén kérem, ne várja a telefonos visszahívásunk, hanem haladéktalanul forduljon a területileg illetékes szülészeti és nőgyógyászati betegellátó intézményhez (kórház/klinika)!

dr Ujházy András Ph.D.