Rendelési előjegyzés kérése – Dr. Héra Anna

Kedves Hölgyek!
Rendelőnk berendezési tárgyainak rendszeres fertőtlenítésével próbálunk biztonságos tárgyi feltételeket teremteni pácienseinknek és saját munkatársainknak is. Kérjük, hogy mindannyiunk érdekében viseljen maszkot, megérkezése után azonnal mosson kezet a váróteremből nyíló mosdóban, majd a vizsgáló helységbe lépve használja a kézfertőtlenítőt, köszönjük! A rendelésre járvány idején csak egy olyan kísérőt hozhat magával, aki védettségi igazolvánnyal rendelkezik. A kísérő védettségi igazolványát asszisztenseinknek kérjük felmutatni! Védettségi igazolvány hiányában járvány idején a rendelő területére kísérő nem léphet be, köszönjük megértésüket!
Online előjegyzés

 

Bemutatkozás

Fontosnak tartom, hogy a nők élvezhessék a tudatos gyermekvállalás biztonságát, és érezzék, hogy számíthatnak az orvos figyelmére bármilyen helyzetben.

Dr. Héra Anna, szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem meg, majd a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban dolgoztam. Jelenleg a TritonLife Róbert Magánkórházban vezetek szüléseket.Kiemelt feladatomnak tekintem a várandós gondozást, de természetesen nőgyógyászati kérdésekkel, problémákkal is felkereshetnek.

Eleinte gyermekorvosnak készültem, majd az egyetemi kötelező szülészet-nőgyógyászat gyakorlaton egy hajnali szülés élménye magával ragadott, és ráébresztett, hogy ezt a hivatást szeretném választani. Nagyon büszke vagyok arra, hogy már eddig is rengeteg újszülött világrajövetelében segíthettem. Ez a hivatás 0-24 órás készenlétet kíván, de ezért kárpótol az a semmihez sem hasonlítható érzés, amikor az ember egy új élet születésének aktív részese lehet. Elsődleges számomra, hogy a várandósság során a kismamák úgy érezzék, minden tekintetben bízhatnak az orvosukban, ezért nagy hangsúlyt fektetek a betegközpontú ellátásra, tájékoztatásra, és mindig kellő empátiával kezelem a hozzám fordulókat. Szeretettel várom Önöket rendelésemen.

Hétfőnként 14-20 óra közötti rendelésemen előjegyzés alapján fogadjuk a pácienseket.

Várandós gondozásra és nőgyógyászati járóbeteg-ellátásra kérhetnek hozzám időpontot.

Krónikus, régóta fennálló, visszatérő hüvelyfertőzés, együttléthez kötődő húgyúti panaszok kivizsgálását, kezelését Dr. Ujházy végzi, ilyen panasszal hozzá kérjenek időpontot!
Kérem, hogy a rendelővel kapcsolatos további információkról (megközelíthetőség, árak) tájékozódjanak a honlapon!

Asszisztens elérhetősége

A rendelési előjegyzést végző asszisztensnő Mitruska Kitty szülésznő, a következő telefonszámon kérhetnek tőle a rendelésemre időpontot, de kérem, hogy az online előjegyzésünket részesítsék előnyben:

06-30-100-9433

Elérhetősége: hétfőtől péntekig 8.30-13.00 óra között és 13.30-17.00 óra között. Rendelési időben a kolléganő nem mindig tudja a hívásokat fogadni, ilyen esetben később visszahívja Önt. Amennyiben mégsem sikerül telefonon elérni a kolléganőt és nem kapna visszahívást aznap, kérem, hogy írjon egy sms-t (belföldi telefonszámról) az előjegyző telefonszámra és visszahívjuk Önt! Külföldi telefonszámot az asszisztensnő nem hívhat vissza.

Amennyiben a rendelés napján mondja le az előjegyzett időpontját (a foglalt időpont előtt 4 órán belül) illetve nem mondja le és a foglalt időpontot nem veszi igénybe, akkor a következő rendelési megjelenés kapcsán az aktuális vizsgálati díjhoz 3000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Amennyiben szakmai kérdése van, vagy műtéti időpont egyeztetés miatt keres, a következő időpontokban konzultálhatunk telefonon:

Elérhetőségem: 

Akut, halasztást nem tűrő panasz, rosszullét esetén kérem, ne várja a telefonos visszahívásom, hanem haladéktalanul forduljon a területileg illetékes szülészeti és nőgyógyászati betegellátó intézményhez (kórház/klinika)!

Dr. Héra Anna