Rendelési előjegyzés kérése – Dr. Kerepesi Judit

Kedves Hölgyek!
Rendelőnk berendezési tárgyainak rendszeres fertőtlenítésével próbálunk biztonságos tárgyi feltételeket teremteni pácienseinknek és saját munkatársainknak is. Kérjük, hogy mindannyiunk érdekében viseljen maszkot, megérkezése után azonnal mosson kezet a váróteremből nyíló mosdóban, majd a vizsgáló helységbe lépve használja a kézfertőtlenítőt, köszönjük! A rendelésre járvány idején csak egy olyan kísérőt hozhat magával, aki védettségi igazolvánnyal rendelkezik. A kísérő védettségi igazolványát asszisztenseinknek kérjük felmutatni! Védettségi igazolvány hiányában járvány idején a rendelő területére kísérő nem léphet be, köszönjük megértésüket!
Online előjegyzés

 

Bemutatkozás

Dr. Kerepesi Judit vagyok, 2008-ban végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán. Ezt követően az egyetem Szülészeti- és Nőgyógyászati Klinikáján kezdtem dolgozni. 2013-ban szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. A klinikán eltöltött évek alatt a nőgyógyászati betegségek széles spektrumának diagnosztikájába és terápiájába nyerhettem betekintést. Különleges érdeklődési területeim közé tartozik a gyermeknőgyógyászati ellátás, a klinikán 5 évig a gyermeknőgyógyászati munkacsoport tagja voltam, céljaim között szerepel a ráépített szakvizsga megszerzése is. Mellékfoglalkozásként 5 évig az Országos Mentőszolgálatnál kivonuló mentőorvosi tevékenységet végeztem.

Nemcsak orvosként, de nőként és anyaként is tisztában vagyok azzal, hogy mivel jár egy nőgyógyászati vizsgálat, ezért kiemelten fontosnak tartom, hogy a hozzám ellátogató hölgyek maximális odafigyelésben részesüljenek és kérdéseikre – érezzék azt bármennyire is kellemetlennek – őszinte és megnyugtató választ kapjanak.

Hétfőnként 8-15 óra közötti rendelésemen előjegyzés alapján fogadjuk a pácienseket.
Nőgyógyászati járóbeteg-ellátásra és gyermeknőgyógyászati járóbeteg-ellátásra kérhetnek hozzám időpontot.

Rövid konzultáció keretében kérhető vizsgálatok listáját a főoldal alján levő menüpontban foglaltuk össze. Ezek a vizsgálatok a hétfői rendelésemen belül 8-12 óra között vehetők igénybe (az időpontra érkezett páciensek minden esetben elsőbbséget élveznek az ellátásban, emiatt a rövid konzultációra érkezőknek sajnos várakozniuk kell). Nőgyógyászati vizsgálatot előjegyzési időpont nélkül nem végzünk.

Krónikus, régóta fennálló, visszatérő hüvelyfertőzés, együttléthez kötődő húgyúti panaszok kivizsgálását, kezelését Dr. Ujházy végzi, ilyen panasszal hozzá kérjenek időpontot!
Kérem, hogy a rendelővel kapcsolatos további információkról (megközelíthetőség, árak) tájékozódjanak a honlapon!

Asszisztens elérhetősége

A rendelési előjegyzést végző asszisztensnőt a következő telefonszámon kereshetik, de kérem, hogy az online előjegyzésünket részesítsék előnyben:

06-70-530-7716

Elérhetősége: hétfőtől péntekig 8.30-13.00 óra között és 13.30-17.00 óra között. Rendelési időben a kolléganő nem mindig tudja a hívásokat fogadni, ilyen esetben később visszahívja Önt. Amennyiben mégsem sikerül telefonon elérni a kolléganőt és nem kapna visszahívást aznap, kérem, hogy írjon egy sms-t (belföldi telefonszámról) az előjegyző telefonszámra és visszahívjuk Önt! Külföldi telefonszámot az asszisztensnő nem hívhat vissza.

Amennyiben a rendelés napján mondja le az előjegyzett időpontját (a foglalt időpont előtt 4 órán belül) illetve nem mondja le és a foglalt időpontot nem veszi igénybe, akkor a következő rendelési megjelenés kapcsán az aktuális vizsgálati díjhoz 3000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Amennyiben szakmai kérdése van, vagy műtéti időpont egyeztetés miatt keres, a következő időpontokban konzultálhatunk telefonon:

kedden: 14-16 óra között vagy csütörtökön: 16-18 óra között

Elérhetőségem: 06-70-775-4434

Akut, halasztást nem tűrő panasz, rosszullét esetén kérem, ne várja a telefonos visszahívásom, hanem haladéktalanul forduljon a területileg illetékes szülészeti és nőgyógyászati betegellátó intézményhez (kórház/klinika)!

Dr. Kerepesi Judit