Rendelési előjegyzés kérése – Dr. Ujházy András Ph.D.

Kedves Hölgyek!
Rendelőnk berendezési tárgyainak rendszeres fertőtlenítésével próbálunk biztonságos tárgyi feltételeket teremteni pácienseinknek és saját munkatársainknak is. Kérjük, hogy mindannyiunk érdekében viseljen maszkot, megérkezése után azonnal mosson kezet a váróteremből nyíló mosdóban, majd a vizsgáló helységbe lépve használja a kézfertőtlenítőt, köszönjük! A rendelésre járvány idején csak egy olyan kísérőt hozhat magával, aki védettségi igazolvánnyal rendelkezik. A kísérő védettségi igazolványát asszisztenseinknek kérjük felmutatni! Védettségi igazolvány hiányában járvány idején a rendelő területére kísérő nem léphet be, köszönjük megértésüket!
Online előjegyzés

 

Rendelőnkbe visszajáró pácienseinknek a már korábban beállított, rendszeresen szedett hormonális fogamzásgátló  receptért nem kell minden esetben bejönniük a rendelőbe. Telefonon kérheti rendelési napon a receptet az előjegyző telefonszámra küldött sms-ben az asszisztensektől neve és TAJ száma vagy születési dátuma megadásával! E-receptet állítunk ki az EESZT-be, melyet a TAJ számával kiválthat a gyógyszertárakban. A recept felírási díjat következő 3 havi esedékes recept kérése miatti személyes megjelenése kapcsán vagy közben kért vizsgálati időpontjában tudja majd később rendezni.

Asszisztensek elérhetőségei

Az online előjegyzés mellett rendeléseimre párhuzamosan két kolléganőm ad Önöknek időpontot (elérhetőségeik időintervallumait az alábbiakban találják), mivel egyikük általában a rendelőben vesz részt a páciensek ellátásában és emiatt nem tudja minden esetben fogadni a hívásokat. Bízom benne, hogy a két előjegyző telefon párhuzamos elérhetőségével könnyebben tudnak telefonon a rendelővel kapcsolatot teremteni! Amennyiben mégsem sikerül telefonon elérni a kolléganőimet, ők később visszahívják Önt, de ha nem kapna visszahívást aznap, kérem, hogy írjon egy sms-t (belföldi telefonszámról) valamelyik előjegyző telefonszámra és visszahívjuk Önt! Külföldi telefonszámot nem hívhatnak vissza.

Mitruska Kitty szülésznő, asszisztensnő előjegyző telefonszáma: 06-30-360-3730
Botos Anna asszisztensnő előjegyző telefonszáma: 06-30-149-1970

Elérhetőségük: hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken 8.30-13.00 óra között és 13.30-17.00 óra között, kedden: 8.30-13.00 óra között és 13.30-20.00 óra között. Kedden 17.00-20.00 óra között csak a 06-30-360-3730-as előjegyző telefonszám elérhető. A kolléganők ebédszünete általában 13.00-13.30 között van, kedden a rendelőben dolgozó kolléganő ebédszünete 13.40-14.10 között van.

Amennyiben a rendelés napján mondja le az előjegyzett időpontját a foglalt időpont előtt 4 órán belül, akkor a következő rendelési megjelenés kapcsán az aktuális vizsgálati díjhoz 3000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Amennyiben nem mondja le az előjegyzett időpontját és a foglalt időpontot nem veszi igénybe, akkor a következő rendelési megjelenés kapcsán az aktuális vizsgálati díjhoz 10000 Ft rendelkezésre állási díjat számítunk fel.

Rövid konzultáció keretében kérhető vizsgálatok a rendelő forgalma miatt kedden, szerdán, csütörtökön 8:30-11:00 óra között vehetők igénybe, melyre az online előjegyzésünk Rövid konzultáció naptárában foglalhat időpontot. A rendelési naptárban nőgyógyászati vizsgálatra előjegyzett páciensek minden esetben elsőbbséget élveznek az ellátásban, emiatt a rövid konzultációra érkezőknek néha 15 percet várakozniuk kell, megértésüket köszönjük. Nőgyógyászati vizsgálatot csak a rendelési naptárban történt előjegyzési időpontban végzünk (lásd Online előjegyzés).

Dr. Ujházy András elérhetősége

Telefonos konzultációra lehetőséget kizárólag a rendelőnkben már vizsgálaton járt pácienseknek nyújtunk (06-30-960-7318).

A telefonos konzultáció több mint két évtizede ingyenes, mely a jövőben változni fog és E-számla átutalással történő rendezése után lesz lehetséges (a közleményben név feltüntetésével).

Telefonon konzultálni a következő időintervallumokban lehetséges a rendelőben javasolt laboratóriumi vizsgálati leletről, fellépett panaszról vagy az ambuláns lapon leírt, beállított kezelésről (nem feltétlen tudom azonnal fogadni a hívásokat):

Hétfő 9-16 óra között

Kedd / Szerda / Csütörtök: Sürgős szakmai kérdés esetén rendeléseink alatt asszisztensemet hívják! Ha kérdését nem tudják megbeszélni és a rendelés közben van szabad percem, visszahívom Önt.

Péntek: 8-14 óra között

dr Ujházy András

Email konzultáció

Kérem, hogy lehetőség szerint telefonon és NE email-en keressenek konzultáció céljából!
Köszönettel: dr Ujházy András